Sol·licita el preu de la teva web

Per a ajustar millor el pressupost, emplena els camps amb la major precisió possible. Ens facilitarà el càlcul per al teu pressupost.
Si tens algun dubte en emplenar el formulari, consulta les nostres Preguntes freqüents

Sol·licita el teu pressupost web avui 06/12/2023 i et descomptarem un 15% del total.

Preguntes freqüents

Les seccions d’una pàgina web són les pàgines principals. Per exemple: Inici, Qui Som, Serveis i Contacte.

En el cas de les subseccions, són les pàgines “filles” d’una secció, per exemple: “Servei de disseny gràfic, Servei de disseny web, Servei d’Impremta”.

Un hosting és l’espai en un servidor web on s’emmagatzemen els arxius d’un lloc web. El domini és l’adreça web que els usuaris utilitzen per a accedir al lloc web.

En termes més senzills, el hosting és com la casa on viu el teu lloc web, i el domini és la direcció de la casa.

Pots veure els nostres plans de hosting aquí.

El manteniment d’una pàgina web és indispensable per a optimitzar el seu rendiment i el seu posicionament en els cercadors.

No és obligatori però sí molt recomanable per a mantenir la teva pàgina web segura i optimitzada com el primer dia.

Pots veure els nostres plans de manteniment aquí.

Els copys són textos escrits amb l’objectiu de persuadir o convèncer al lector de prendre una acció determinada, com comprar un producte o servei, subscriure’s a un butlletí informatiu o visitar un lloc web. Un bon redactat professional és important perquè els copys siguin eficaços, ja que han de ser clars, concisos i atractius per al lector.

Un blog és una excel·lent manera de generar contingut fresc i rellevant que ajudi a millorar el SEO d’un lloc web. Els motors de cerca, com Google, valoren el contingut nou i actualitzat, per la qual cosa un blog pot ajudar al fet que un lloc web aparegui més alt en els resultats de cerca.