Per què la teva empresa necessita el marxandatge?

En un context cada vegada més competitiu, generar valor a través de la marca ha esdevinvertit en un dels principals objectius de qualsevol empresa. I en aquesta batalla el marxandatge corporatiu juga un paper fonamental. Per què? Doncs perquè la imatge és capaç de generar emocions de forma instantània. I el marxandatge aconsegueix plasmar la imatge de la teva empresa en infinitat d’objectes que, a més, són útils per als teus clients.

Marxandatge corporatiu

L’auge del marxandatge personalitzat per a empreses és exponencial. I, de fet, s’ha convertit en una de les millors tècniques per fidelitzar els clients. L’informe
The Big Branded Merchandise Survey 2019
assegura que el 85% de les persones ha adquirit algun producte de marxandatge al llarg de la seva vida.

A Crearts comptem amb una llarga experiència en la confecció de marxandatge corporatiu. I ho entenem com una exemplificació més del branding
dels nostres clients. Per això, apostem pel marxandatge com una eina capaç de potenciar la imatge de marca, de fidelitzar els clients i de generar negoci.

Milers d’articles personalitzables per expandir la imatge de la teva marca

A Crearts considerem el marxandatge corporatiu com un canal per motivar la compra i fidelitzar els clients. Per això, el nostre equip humà s’ encarrega de tot el procés de creació d’ una estratègia de marxandatge: des de la recomanació de productes, fins a la composició visual, passant pel disseny gràfic i la producció, i cuidant fins a l’ últim detall.

Un exemple clar de la importància del marxandatge per transmetre la imatge de marca el trobem en les franquícies. A Catalunya hem detectat una necessitat creixent de les franquícies en tota mena de productes de marxandatge personalitzat. La seva voluntat de transmetre una imatge de marca global a nivell local fa que a Crearts ens hàgim especialitzat a establir estratègies de marxandatge integrals.

Les estratègies de marxandatge que establim sempre depenen de les característiques de cada empresa. A Crearts comptem amb el catàleg de productes de marxandatge
més gran que hagis vist mai, amb milers de productes personalitzables. A més, comptem amb infinitat de tipus d’acabats i mostres gratis, per poder crear productes de marxandatge únics.

Marxandatge corporatiu

MÉS DE MIL PÀGINES DE PRODUCTES

El catàleg més gran que hagis vist mai

El nostre catàleg de marxandatge compta amb més de mil pàgines on trobaràs una infinitat de productes originals. Tots ells, personalitzables i adaptables a la imatge de la teva marca. Pots triar el teu color corporatiu i el gravat que prefereixis: serigrafia, tampografia, brodat, gravat làser o sublimació.

Veure Catàleg 2021

Bosses de platja, bolígrafs… la imatge de la teva empresa present en qualsevol lloc

Una de les claus del marxandatge corporatiu és la seva capacitat de ser útil per als clients i, alhora, fer publicitat de la marca en qualsevol lloc. A Crearts comptem amb infinitat de productes personalitzables que faran ressaltar la teva imatge de marca a l’oficina, al carrer… ¡o fins i tot a la platja!

Productes útils adaptats als nostres temps

Però a Crearts no ens limitem a oferir els típics productes corporatius, sinó que ens adaptem constantment per donar resposta a noves necessitats. Per desgràcia, la pandèmia ens ha obligat a integrar en la nostra vida diària productes poc usuals, com les mascaretes, les pantalles de protecció o el gel hidroalcohòlic.

Marxandatge corporatiu

Merchandising corporatiu: l’eina per transmetre la imatge de la teva marca

Així doncs, el marxandatge compleix amb una triple funció: reforça el branding de marca, ajuda a fidelitzar els nostres clients i permet reforçar les nostres vendes.

  • El marxandatge com a palanca per fer brillar el branding de la teva empresa. Comptar amb productes personalitzats atorgarà major visibilitat a la imatge de la teva empresa. Els productes de marxandatge permeten que els qui el portin siguin ambaixadors de la teva marca!

  • Fidelitza els teus clients amb detalls personalitzats. D’altra banda, el marxandatge et permet fer regals promocionals a aquells clients estratègics per al teu negoci. Un regal sempre és ben rebut i, en aquest cas, es pot traduir en més fidelització. A més, permet incrementar l’experiència de compra dels teus clients i donar una bona imatge als teus públics.

  • Incrementa les teves vendes i genera noves línies de negoci. L’augment de la visibilitat que ens brinda el marxandatge corporatiu es pot traduir en una major facturació. Si concebem el marxandatge com una eina més de màrqueting, la clau serà triar aquells productes que més interessen als nostres públics i marcar la diferència amb un disseny capaç de transmetre la nostra imatge de marca.