Per què el teu web necessita un servei de manteniment?

El manteniment d’una pàgina web és indispensable per optimitzar el seu rendiment i el seu posicionament als cercadors

La pàgina web s’ha convertit en la principal eina de qualsevol estratègia digital de comunicació. No obstant això, un mal manteniment de la mateixa pot provocar efectes no desitjats en la imatge de marca d’una companyia. L’auge de l’entorn digital ha fet que la presència online sigui un must per a la majoria d’empreses del país. Es calcula que un 75% de les empreses de més de deu empleats d’Europa compta amb una pàgina web, segons Eurostat. Així doncs, el web s’erigeix com la carta de presentació en l’entorn digital de qualsevol empresa. Per això, resulta imprescindible que la pàgina compti amb un manteniment periòdic que permeti mostrar la seva millor versió.

En el moment de fer el pas a l’entorn digital, les empreses som conscients de la necessitat de crear una pàgina que sigui capaç de transmetre el nostre valor de marca. Tanmateix, la cura de la imatge de la nostra pàgina no acaba un cop la tenim acabada, sinó que es requereix d’un manteniment web constant.

A Crearts t’ajudem amb el disseny gràfic d’aquesta imatge corporativa que serà capaç de transmetre els teus trets diferencials. Però també estarem aquí per assegurar-nos que la teva web sempre com el primer dia, es trobi protegida i estigui sempre optimitzada. A continuació t’expliquem com, amb el nostre servei de manteniment web, aconseguirem que el teu web destaqui sobre la competència.

Guanya en seguretat i tranquil·litat

Una pàgina web és una eina cada vegada més valuosa per a les empreses. La transformació digital ha fet incrementar la capacitat d’influència de les nostres plataformes digitals, però alhora també ha incrementat les amenaces externes. Segons l’últim informe de Ciberseguretat a Espanya, el 2018 el nombre de ciberatacs a nivell mundial es va incrementar un 350%. Es calcula que els ciberatacs produeixen pèrdues per valor de 74 bilions d’euros a l’any. Davant d’aquestes amenaces, un servei de manteniment web oferirà de forma actualitzada la millor protecció possible per al teu lloc web.

D’altra banda, el nostre servei de manteniment web inclou la generació de Backups. D’aquesta manera, sempre tindrem còpies de seguretat del teu web per evitar qualsevol pèrdua d’informació de la teva pàgina.

El teu web millorarà la seva velocitat

Un manteniment adequat de la teva pàgina web farà millorar la seva velocitat de càrrega. A Crearts optimitzem les nostres pàgines perquè el temps de càrrega sigui el mínim possible. Per aconseguir-ho, fem un seguiment periòdic de minificació de les pàgines web. La minificació és un procés amb el qual aconseguim eliminar les dades innecessàries de la pàgina sense que afecti en el processament dels navegadors.

D’altra banda, l’actualització del programari i els plugins també són importants per millorar el rendiment i la velocitat de càrrega de qualsevol pàgina web. Amb el nostre servei de manteniment web també mantenim totes les actualitzacions al dia per assegurar-nos un temps de càrrega de la pàgina de menys de tres segons.

Millora el posicionament orgànic

Finalment, el manteniment d’una web també contribuirà a millorar el seu posicionament orgànic (SEO) als cercadors. El SEO permet millorar la visibilitat d’una pàgina web als cercadors de forma orgànica. La principal manera d’aconseguir potenciar el posicionament orgànic d’una web passa a través de la creació de contingut indexat amb les paraules clau del negoci o empresa. Per això, el manteniment web és essencial per anar millorant la nostra posició als cercadors. A través del manteniment web podem optimitzar les etiquetes, les imatges i els continguts, així com detectar enllaços trencats i altres desviacions en el posicionament orgànic.

Una pàgina web és una plataforma que ha de mostrar activitat. Per això, a Crearts també incloem la possibilitat d’encarregar-nos de publicar contingut nou i actualitzat de la teva pàgina web. Des de modificacions en el text de les teves pàgines, fins a la publicació d’articles al teu blog per millorar el posicionament SEO de la teva marca, a Crearts ens encarreguem de potenciar al màxim la teva feina.