Outsourcing com a alternativa TI a la teva empresa

El outsourcing, o subcontractació, consisteix en la contractació d’ empreses externes per derivar tasques secundàries de l’ organització. Aquesta subcontractació permet optimitzar les funcions principals i estalviar en despeses de personal.

Segons un estudi de l’Observatori Sectorial DBK d’Informa el mercat d’outsourcing va créixer un 4,8% respecte l’any passat, arribant a una xifra de 2,200 milions d’euros. Les empreses dedicades a les TIC i a les consultories van arribar al 56% dels ingressos d’outsourcing, una taxa de creixement potencialment més elevada que la mitjana del sector.

Les grans empreses estan apostant per aquests serveis, i es preveu que la xifra sobrepassi el 5% en la jornada 2021-2022. No obstant això,
les facilitats d’externalitzar els serveis dedicats al màrqueting o web suposen un gran avantatge també per a petites empreses
que no poden mantenir una persona en plantilla només dedicada a aquests temes.

Quins avantatges proposa l’outsourcing per a la teva empresa?

Hi ha
un avantatge primordial a l’hora de contractar serveis d’outsourcing: l’estalvi
. L’empresa encarregada de la teva externalització se centra en el teu negoci, la qual cosa comporta una reducció dels costos, alhora que un augment en la productivitat. Com hem dit, l’avantatge principal és l’estalvi, però no ens hi quedem només.

  • Augment considerable de l’ eficiència.
  • Major capacitat d’ inversió en els objectius principals de l’ empresa o organització.
  • Temps de resposta immediats.
  • Millora la tecnologia de l’ empresa, ja que l’ empresa amb la qual es realitza l’ outsourcing també està dedicada per sencera al seu sector.
  • Disposició de personal amb gran capacitat i adaptabilitat.

El outsourcing en Crearts

Des de Crearts t’oferim solucions d’outsourcing per externalitzar el teu departament de màrqueting, SEO, impremta, web i disseny gràfic. Una forma de dedicar-te per sencer al teu negoci i oblidar-te totalment d’aquests temes. A més,
l’estalvi que et suposarà l’outsourcing et permetrà invertir en altres àmbits de l’empresa
.

Com treballem? De forma senzilla i transparent. Realitzem els serveis d’ outsourcing mitjançant una bossa d’ hores. D’aquesta manera només pagaràs el temps que estem treballant per a tu, ni més ni menys. La teva quota mensual serà sempre la mateixa segons les hores contractades i, a més, podràs deduir-te l’IVA.

Tu tens el control

El registre de les hores es reflecteix en el panell de client de la nostra pàgina web. Només has d’iniciar sessió com a client en la nostra intranet privada per saber en cada moment en què estem treballant. D’ aquesta manera,
automatitzem l’outsourcing
i evitem trucades innecessàries i fer-te perdre el temps.

Tens el control de com estem treballant, sempre tenint en compte, els nostres consells professionals en les nostres diferents especialitats:

Flexibilitat

Ens adaptem al teu negoci. Tenim en compte el teu horari, els tempos per aconseguir objectius, la comunicació amb la teva empresa és àgil i centrada en un feedback constant per reportar el màxim benefici i eficiència i ens adaptem al teu medi i sector.

Treballem per a gran quantitat d’empreses de molts sectors dispars, cosa que ens dona una experiència en molts àmbits de negoci. Mitjançant un estudi previ dels serveis que podem prestar a la teva empresa optimitzem la nostra resposta al màxim exponent. A Crearts portem l’outsourcing a un altre nivell, volem que et sentis còmodes amb nosaltres i ens comptis com si fóssim del teu equip en tots els sentits.