Marxandatge

Mostrar una imatge unificada és vital per a la construcció de la teva marca. Per això, t'oferim una infinitat de productes totalment personalitzables amb el logotip de la teva empresa.

Demana pressupost

Què t'oferim?

Milers de productes

Sorprèn els teus clients en dates assenyalades amb productes personalitzats amb la imatge corporativa de la teva empresa.

Acabats

Comercialitzem objectes publicitaris i marxandatge amb l'acabat que desitges: serigrafia, tampografia, brodat, làser i un llarg etcètera.

Mostres gratis

Et regalem les mostres que necessitis per decidir-te entre tantíssims productes. Demana el teu pressupost sense compromís.

MÉS DE MIL PÀGINES DE PRODUCTES

El catàleg més gran que hagis vist mai

El nostre catàleg de marxandatge compta amb més de mil pàgines on trobaràs una infinitat de productes originals. Tots ells, personalitzables i adaptables a la imatge de la teva marca. Pots triar el teu color corporatiu i el gravat que prefereixis: serigrafia, tampografia, brodat, gravat làser o sublimació.

Veure Catàleg 2023

Unifica la imatge de la teva marca

Causar una bona impressió és important per al teu negoci. A més, és una manera de fidelitzar clients, crear impacte i difondre la teva marca. En som conscients i per això, t’oferim una infinitat de marxandatge totalment personalitzable amb el branding corporatiu de la teva empresa.

Pots utilitzar els productes promocionals per a esdeveniments i campanyes o oferir regals d’empresa personalitzats com per exemple: agendes, llibretes, bosses de tela, tasses, articles de papereria, USB, ampolles i un llarg etcètera. Aquesta és la millor estratègia per guanyar visibilitat de forma directa, destacant i cridant l’atenció dels possibles clients.

PROJECTES

Una imatge val més que mil paraules

Marta Fernández, Curves

Portem treballant amb Crearts molts anys i amb diferents projectes i no podem posar una mínima pega tot i estar nosaltres a Bilbao i ells a Mataró. Són súper atents ens donen idees, consells.... Recomanable 200%.

Andrea, Pelostop

Des del primer moment es van adaptar al nostre pressupost i ens van enviar tots els objectes per a la nostra campanya directament a València. 100% recomanables.

Sole, Espai Pilates

No teníem clar què vam escollir per al nostre gimnàs i des de Crearts ens van ajudar en tot moment a decidir què era millor per als nostres clients. Molt contents amb ells.

PRESSUPOST EN 24 HORES

Demana'ns pressupost ara.

Demana pressupost

També podem oferir-te:

Disseny Gràfic

Som especialistes en disseny gràfic publicitari amb tota mena de formats perquè la teva marca guanyi notorietat.

Més informació

Impremta

Impressió digital i de gran format. Terminis de lliurament des de 24h. Qualitat d' impressió al millor preu.

Més informació