Manteniment web

Des de la nostra agència creativa revisem el teu web setmanalment perquè sempre estigui perfecta. Amb els nostres serveis de manteniment recurrent, podràs oblidar-te d'aquests mals de cap que et provoca gestionar o solucionar errors del teu web i podràs estar completament tranquil per centrar-te en altres àrees del teu negoci.

Demana pressupost

Per què contractar Manteniment web?

Seguretat

El teu lloc sempre segur. Despreocúpat dels atacs que pugui rebre el teu web, el teu web serà un autèntic bunker.

Velocitat

No perdis clients per tenir una pàgina web lenta. Optimitzem el teu web perquè el temps de càrrega sigui el mínim.

Backups

No perdis mai la teva pàgina web! Fem còpies de seguretat periòdicament per evitar qualsevol pèrdua d'informació del teu web.

Actualitzacions

És important mantenir el programari i plugins del teu web actualitzats. És per això que mantindrem la teva web actualitzada per enfortir la seva seguretat i funcionament.

Modificacions

Modifiquem el que ens demanes de la teva pàgina web les vegades que vulguis segons el pla que hagis contractat. No perdis més temps a modificar el teu web.

Contingut

Si tens un Blog i no tens temps d'escriure, nosaltres ens encarreguem! Redactem articles i notes de premsa en els idiomes que necessitis gràcies als nostres traductors professionals.

Plans de Manteniment

Contracta el servei de forma recurrent, pagant mes a mes o estalviant en un sol pagament anual. Contracta-ho ja i despreocupa't per sempre.

* En pagar anualment et regalem 1 mes.
* Per als plugins i plantilles premium de pagament, caldrà tenir llicència activa. Si no disposes de llicència per als teus plugins de pagament s’haurà d’abonar a part.

PRESSUPOST EN 24 HORES

Demana'ns pressupost ara.

Demana pressupost

Potser també t'interessi:

SEO i SEM

Optimitzem i posicionem el teu negoci online perquè comencis a captar nous clients a través d'internet.

Més informació

Hosting i domini

Contracta amb nosaltres el teu hosting i domini per tenir centralitzat i optimitzat al màxim tota la teva web.

Més informació