Impressió digital per al teu negoci

En un món totalment digitalitzat com en el qual vivim continua sent important la
publicitat en format físic
. Aquest tipus de
marxandatge imprès
, a més de fer-nos arribar a sectors que no estan familiaritzats amb l’entorn digital i facilitar el tracte amb el client, aporten un valor afegit a la marca.

La majoria de les empreses importants no han abandonat aquest tipus de processos. En
Crearts t’oferim una impressió perfecta per als teus projectes i en el mínim temps possible
, amb acabats espectaculars que realçaran i donaran valor al contingut de la teva marca, personalitzant-la i donant el toc de la teva organització a qualsevol contingut imprès.

La publicitat física en un món digital

Segons el Banc Mundial el 93,2% de tots els espanyols són usuaris d’internet, però, en quina mesura? No totes les persones li donen el mateix ús a la xarxa de xarxes i per això no tota la publicitat ha de ser online.
Els mètodes publicitaris offline com cartes, cartells, roll-ups o catàlegs, són encara indicats per a moltes persones que no han incorporat internet al seu dia a dia
.

Partint del raonament anterior, podem inferir que aquest tipus de publicitat està feta només per a persones d’edat avançada que no estan acostumades a viure en tots els àmbits de la seva vida en un entorn digital. Res més lluny de la realitat. Quan un empresari va un esdeveniment i vol que una altra persona tingui el seu contacte no li dona el seu número de WhatsApp, li dona una targeta de visita. Quan venen clients a la teva empresa a veure mobles, cuines, banys, etc. no li ensenyes la teva pàgina web, la pot veure des de casa seva, li ensenyes un catàleg imprès i li expliques personalment el teu producte. Per a un client d’un restaurant és molt més senzill veure la carta impresa que buscar-la mitjançant un codi QR. Aquests exemples que us posem és
publicitat impresa
i es fan servir perquè són més pràctics i còmodes per al client.

Normalment s’ha considerat la publicitat impresa tradicional com un mitjà més invasiu que la publicitat online, però, ho és realment? Quan vam rebre el fullet d’una cadena ràpida de restaurants a casa nostra, aquest ha estat repartit per un empleat que simplement passava per la teva porta. La publicitat que arriba online està teledirigida al seu objectiu. L’empresa sap qui ets, les teves aficions, el que busques, el que t’interessa, quan i quant cobres i on més compres per vendre’t el producte que desitges en el moment adequat. És realment més invasiu un sobre amb el logo de la teva empresa? El fet és que cal saber com vendre el teu producte, físicament o bé digitalment amb màrqueting digital. No es pot descartar absolutament cap opció.

L’oferta de Crearts i els nostres acabats


A Crearts t’oferim la millor qualitat-preu del mercat en productes d’impressió digital gràcies a la gran quantitat de producció que gestionem
.
La impressió digital ens permet agilitzar tràmits i costos amb un acabat perfecte
. La impressió digital directa no necessita assecat per tant el temps d’enviament és de 24h en els dies laborables.

Som especialistes en els petits detalls, en els acabats. Ja sigui per a enquadernacions, targetes de visita, banderoles, roll-ups, sobres, fullets, flyers, catàlegs, pòsters, etiquetes o lones publicitàries. Podem realitzar acabats en:

  • Barniz UV 2D
  • Barniz UV3D
  • Estampat en or, plata i coure
  • Papers creatius
  • Plastificado soft touch
  • Troquel làser.

Publicitat impresa lowcost, amb resultats increïbles, amb la qualitat gràfica màxima que busquen els nostres dissenyadors, amb una basta varietat de productes capaç d’adaptar-se a les teves necessitats i amb un temps d’enviament rècord:
l’oferta d’impressió de Crearts.