¡Implementem el teletreball a Crearts!

Les restriccions de mobilitat propiciades per la pandèmia ens han animat a implementar el teletreball entre tot el nostre equip humà i a desenvolupar un sistema de coordinació empresarial totalment digital.

L’impacte de la pandèmia en la mobilitat ha suscitat que moltes empreses vegin en el
teletreball
la solució més còmoda i segura per seguir amb la seva activitat. En Crearts ens prenem molt en serio el benestar del nostre equip humà, i per això hem decidit implementar el teletreball, també durant aquest 2021. Aquesta decisió l’hem pogut prendre després d’un procés de digitalització de l’empresa i comptem amb una potent Intranet que ens permet realitzar la nostra activitat de forma 100% online.

La nostra experiència altament beneficiosa amb el
teletreball
contrasta amb la poca cultura de la implantació del treball en remot a Espanya. Segons un estudi recent de Randstad, tan sols el 16,4% de les empreses d’Espanya han realitzat teletreball aquest 2020, una de les xifres més baixes de tot Europa. Tanmateix, la tendència del
teletreball
va a l’alça i, segons les estimacions de l’estudi, prop de 3 milions de persones ja exerceixen la seva feina des de casa.

Seguim comptant amb punt d’atenció presencial a Mataró

En
Crearts
treballem amb empreses de diferents Comunitats Autònomes i països. La nostra vocació d’ajudar les companyies a unir-se a la digitalització se suma a la voluntat de la nostra empresa de treballar totalment online.

Els nostres serveis de disseny web i de campanyes SEO i SEM permeten als nostres clients comptar amb plataformes digitals funcionals i optimitzades. Unes plataformes digitals que obren a les empreses oportunitats per arribar a nous públics de forma online.

És hora d’apostar pel comerç online

Les restriccions en mobilitat generades per la pandèmia han fomentat la implementació del
teletreball
, però també han impactat en els hàbits dels consumidors. Uns hàbits que han comportat un creixement exponencial del comerç electrònic. El comerç electrònic, o ecommerce ja va registrar un rècord de facturació el 2019, arribant als 48.800 milions d’euros. Una xifra molt superior a la del 2018 (40.000 milions) i que aquest 2020 podria superar els 50.000 milions d’euros, segons dades de la Comissió Nacional de Mercats de la Competència (CNMC).

Davant d’aquest creixement exponencial del comerç electrònic, cada vegada són més les empreses que visualitzen oportunitats de facturació en l’àmbit digital. A Crearts som experts en el desenvolupament debotigues online professionals. El nostre objectiu és proporcionar ecommerce fàcils d’usar i creatives que ajudin les empreses a competir en un entorn cada vegada més digital.

Estem convençuts que qualsevol empresa és capaç de transmetre el seu valor afegit i guanyar nous clients a través d’internet. Per això, realitzem cada creació de botigues online de forma personalitzada i creativa perquè pugui ressaltar entre les altres. Les nostres botigues online són autogestionables i responsive. Des de Crearts tenim un únic propòsit: que les nostres botigues online siguin una eina capaç de generar vendes als nostres clients. Per això també analitzem la plataforma online per optimitzar els resultats.

El futur ja ha arribat i és digital!