Hackejos de WordPress: com evitar-los i què fer si passa?

WordPress és una plataforma de gestió de continguts (CMS) molt popular, utilitzada per milions de persones a tot el món. Això la converteix en un objectiu atractiu per als pirates informàtics, que busquen trobar vulnerabilitats per robar dades, instal·lar malware o danyar la teva pàgina web.

Hackejos WordPress

Què són els hackejos de WordPress?

Un “hackeig” de WordPress és un atac cibernètic que té com a objectiu prendre el control d’una pàgina web WordPress. Els pirates informàtics poden utilitzar una varietat de mètodes per aconseguir-ho, com ara atacs de força bruta, vulnerabilitats de seguretat o programari maliciós.

Com evitar els hackejos de WordPress?

Hi ha una sèrie de coses que pots fer per evitar que la teva pàgina web WordPress sigui hackejada. Aquí teniu alguns consells:

  • Tria una contrasenya segura. La teva contrasenya de WordPress ha de ser llarga, complexa i única. Evita usar contrasenyes que puguis trobar fàcilment a Internet, com ara la data del teu aniversari o el nom de la teva mascota.
  • Actualitza WordPress i els seus complements regularment. Els desenvolupadors de WordPress llançen constantment actualitzacions de seguretat que corregeixen vulnerabilitats conegudes. És important instal·lar aquestes actualitzacions el més aviat possible per protegir la teva pàgina web dels últims atacs.
  • Instal·la un complement de seguretat. Hi ha molts complements de seguretat disponibles per a WordPress que poden ajudar-te a protegir la teva pàgina web. Aquests complements poden oferir funcions com la detecció de malware, la protecció contra atacs DDoS i la limitació d’accés als usuaris no autoritzats.
  • Fes backups de la teva pàgina web regularment. Si la teva pàgina web és hackejada, és important poder restaurar-la a una còpia de seguretat anterior. Per això, crea una còpia de seguretat de la teva pàgina web regularment i guarda-la en una ubicació segura.

Què fer si la teva pàgina web WordPress és hackejada?

Si la teva pàgina web WordPress és hackejada, és important actuar ràpidament per minimitzar el dany. Aquí teniu alguns passos que podeu seguir:

  • Posa la teva pàgina web en mode manteniment. Això evitarà que els usuaris accedeixin a la teva pàgina web fins que hagis solucionat el problema.
  • Restableix la teva contrasenya. Això assegurarà que els pirates informàtics no puguin accedir a la teva pàgina web.
  • Examina la teva pàgina web a la recerca de malware. Utilitza un escàner de malware per buscar qualsevol malware que els pirates informàtics hagin instal·lat a la teva pàgina web.
  • Actualitza WordPress i els seus complements. Assegura’t que estàs executant l’última versió de WordPress i els seus complements.
  • Restaura la teva pàgina web des d’una còpia de seguretat. Si és possible, restaura la teva pàgina web des d’una còpia de seguretat anterior. Això eliminarà qualsevol malware o dany que els pirates informàtics hagin causat.

Manteniment bàsic de Crearts

Si no tens temps o coneixements per protegir la teva pàgina web WordPress, pots contractar un servei de manteniment. El Manteniment Bàsic de Crearts inclou totes les mesures de seguretat esmentades anteriorment, així com altres tasques com l’optimització de la velocitat de càrrega, l’optimització per a SEO i la resolució de problemes tècnics.

Amb el Manteniment Bàsic de Crearts, pots estar tranquil sabent que la teva pàgina web WordPress està segura i protegida.

Preus Manteniment web