Disseny web i botigues online professionals

El disseny web és primordial per a una botiga online i per a qualsevol pàgina web. La presència ha de ser molt bona per això és important un disseny original, la primera impressió és la que fa que un client aposti per tu o no.

En aquest article t’explicarem la importància del disseny web en una empresa

, ja sigui un comerç electrònic, una pàgina de serveis o informativa. Crearts som especialistes en la creació de contingut personalitzat, disseny gràfic i màrqueting

. Partint d’aquestes claus és com desenvolupem el teu projecte.

Per què necessito un disseny web a mida per a la meva empresa?

Actualment és de vital importància disposar d’una

pàgina web per a la teva empresa

. És el lloc on mostres al món els teus productes o serveis, on poses informació rellevant sobre qui ets, a què et dediques i quins són els teus valors i, també, el lloc on publicar informació recent de la teva empresa i del sector.

La pàgina web s’ha convertit, en definitiva, en una peça clau per crear una imatge de marca pròpia, assajar les virtuts del teu negoci i fidelitzar els teus clients. Per aquests motius és tan important que la teva pàgina web destaqui per sobre de la competència i la forma de fer-ho és mitjançant una
web feta a mida
, amb un
disseny web propi
i original i que reflecteixi al 100% la imatge que desitges transmetre.

En aquest sentit podríem dividir les raons de disposar d’ un
disseny web a mida
en diversos apartats:

Disseny gràfic personalitzat

El disseny gràfic és una part essencial en la creació d’una pàgina web a mida. En
Crearts
realitzem un estudi dels valors de marca que vols transmetre amb la teva empresa, una anàlisi de la competència, un estudi de mercat per detectar els clients potencials i els que ja són usuaris amb l’objectiu de crear un projecte original i únic.

Mitjançant el

disseny gràfic

aconseguim unificar els valors de l’empresa per presentar-los de la manera més fresca i atractiva per al client. En aquest sentit, no només és important la forma de mostrar el contingut, si no, de fer fàcil la navegació per la web als nostres visitants. Com a dissenyadors web busquem sempre aquest equilibri.

Responsive

La pàgina web de la teva empresa ha de ser responsive, és a dir, ha de ser compatible per a qualsevol format de pantalla. Cada vegada més sovint els usuaris solen utilitzar altres plataformes per accedir a internet a part de l’ordinador, per exemple, smartphones o tauletes.

Moltes vegades per
realitzar una pàgina web
s’utilitzen plantilles predefinides que no són responsive i quan accedeixen amb un telèfon mòbil es desquadra i resta serietat i credibilitat a la nostra web i per tant a la nostra empresa. Amb
un disseny web a mida es garanteix que el nostre portal sigui responsive per a tots els dispositius
.

Optimització SEO

Quan realitzem un
disseny web a mida per a
una web convencional o un
ecommerce
podem tenir en compte factors que van més enllà del disseny. Aquest és el cas del SEO

, el posicionament orgànic de la teva pàgina web als cercadors. El SEO és fonamental per a qualsevol empresa

. Mitjançant una confecció a mida de la teva pàgina web podem controlar diferents elements que influeixen en aquest posicionament com: la mida de les imatges, les metadescripcions, els textos alternatius o els metatítols. En aquest sentit, el nostre equip especialitzat en posicionament i

màrqueting digital

es coordina amb el de
disseny
per oferir-te la millor experiència i rendiment.

Velocitat de càrrega

La velocitat de càrrega de la web és primordial per al client i per als cercadors. Està comprovat que molts usuaris d’internet abandonen la pàgina si aquesta va lenta o triga molt a carregar continguts i els cercadors penalitzen les pàgines lentes i bonifica les que són més veloces.

A
Crearts
, a més d’optimitzar les imatges perquè no sobrecarreguin la pàgina web, tenim

hostings i servidors propis

que fan que siguin especialment ràpides i s’indexin als cercadors de forma molt eficaç. En aquest sentit, el nostre

manteniment web

fa que mai hi hagi problemes a la web que llastin el rendiment i que no es produeixin errors ni fallades en la seguretat de la teva pàgina web.

Com afecta el disseny web en una botiga online

La qualitat genera capacitat de conversió. La qualitat la generem mitjançant un
comerç electrònic ràpid
, amb imatges i creativitats potents i amb
una imatge de marca original i única
. La facilitat en la navegació i l’ús de CTAs també és primordial per incrementar les conversions. Els CTA (Call To Action) són funcionalitats utilitzades per aconseguir que l’usuari faci una acció en concret. En una
botiga online
això es podria traduir a “productes relacionats” o “rebaixes de temporada” que es mostren amb el producte que estàs visualitzant, per exemple.

Un altre dels factors que més influeixen per a una compra per internet és la confiança. Hem de generar en l’usuari aquest valor afegit i això es fa amb un bon disseny web. Una pàgina desactualitzada, amb fotos deficients i que no aporta més que les altres, difícilment pot competir en l’entorn digital.