EXPERTS EN

Disseny gràfic

El disseny és la nostra vocació. Els nostres dissenyadors gràfics porten més de 10 anys plasmant les idees dels nostres clients i aconseguint que destaquin sobre la competència. Som especialistes en disseny gràfic publicitari i el nostre objectiu és que la teva marca guanyi notorietat.

Demana pressupost

Serveis publicitaris

Pensem, sentim i creem marques. Utilitzem la creativitat per connectar i fer més atractiva tota la teva comunicació. Ideem estratègies i campanyes que activen el consumidor cap a la marca i la conversió.

Identitat Corporativa

T'ajudem a renovar o crear des de zero la imatge de la teva empresa. Dissenyem el teu logotip i tota la papereria corporativa que necessitis per diferenciar la teva marca de la resta.

Naming

Creem el nom comercial per a la teva marca. El naming és la teva carta de presentació i per això, és important triar bé el naming associat al teu nou negoci.

Catàlegs i revistes

Experts en disseny editorial. Maquetem i dissenyem publicacions com ara revistes, diaris, llibres o catàlegs.

Anuncis

Ens encarreguem de dissenyar anuncis per a revistes, marquesines, mupis i altres elements de comunicació. A més, gestionem campanyes de street màrqueting.

Publicitat Offline

Dissenyem tota mena d'elements de comunicació: targetes, catàlegs, revistes, flyers, tríptics, sobres, roll-up i tot el que puguis imaginar. A més, també ens encarreguem de la seva impressió.

Publicitat Online

Creem banners, GIF, newsletter i una infinitat d'elements corporatius de màrqueting online. Tots ells adaptats a l'estil de la teva marca i al missatge que vulguis comunicar.

Tu tens la idea i nosaltres la fem realitat

Oferim assessorament en cada projecte gràfic i de comunicació, des de la creativitat fins a la impressió de cada producte com: targetes de visita, cartells, flyers, tríptics, logotips i molt més. Busquem sempre la millor solució per a cada client.

Els nostres 10 anys de trajectòria en el món creatiu ens aporten una àmplia experiència i som conscients de la importància que té disposar d’una imatge corporativa unificada. Així que, treballem al màxim per oferir aquest servei als nostres clients.

PROJECTES

Una imatge val més que mil paraules

Oriol Ricós, Inmobling

Excel·lent tracte i molt bona qualitat en els serveis / productes.

Niko Alexis, Argentina

Els millors dissenyadors i creatius de Catalunya! Super recomanables.

Pol Sánchez, Grup Dimoldura

Molt bons professionals a molt bon preu. Fa temps que treballem amb ells i no han fallat mai.

PRESSUPOST EN 24 HORES

Demana'ns pressupost ara.

Demana pressupost

Unifica la teva nova imatge corporativa amb els nostres serveis de:

Impremta

Impressió digital i de gran format. Terminis de lliurament des de 24h. Qualitat d' impressió al millor preu.

Més informació

Marxandatge

Disposem d'una infinitat de productes totalment personalitzables amb el branding corporatiu de la teva empresa.

Més informació