Crisi del coronavirus COVID-19

Donada la situació excepcional que estem vivint amb el Coronavirus Covid-19, des de Crearts hem tancat la nostra oficina i iniciat el teletreball per als nostres empleats. Cap dels nostres serveis es veurà afectat, de moment, per la pandèmia.

Mantindrem tancada la nostra línia de telèfon fix, deixant únicament com a via de contacte el nostre WhatsApp (+34 644 365 002) i correu electrònic (hola@crearts.es).

Ens esperen unes setmanes molt dures, amb massa temps lliure. Per això, és important que intentem aprofitar al màxim el temps per mantenir la nostra ment ocupada.

Si tens un negoci, pots aprofitar per millorar la teva comunicació de cara al futur, fer-te millor que la teva competència i crear noves estratègies de màrqueting digital o offline, idear noves línies de negoci i fins i tot aprofitar per renovar o oferir nous serveis.

Som conscients del dur que està sent i serà per als autònoms i empreses superar aquesta crisi del coronavirus. Per això, us deixem unes recomanacions per aprofitar l’aturada que ens veiem obligats a realitzar:

Renova la teva pàgina web. Aprofita per revisar la teva pàgina web. Ens trobem molts casos que la web es queda com una eina desfasada, desactualitzada i moltes vegades això és contraproduent per a la teva empresa. Ara és un bon moment per donar-li un altre enfocament a la teva pàgina web, renovar textos i fins i tot atrevir-te amb la venda online.

Ven online. El teu negoci físic es veu obligat a romandre tancat… però, i si comences a vendre online? És un bon moment per centrar-te en aquest nou mercat que segurament moltes vegades t’hagis plantejat però per falta de temps no hagis pogut realitzar.

Campanyes de màrqueting. El teu negoci ha d’estar tancat uns dies, plantegeu una campanya per quan puguis tornar a obrir. Tens temps de preparar-te i millorar davant la teva competència. És el moment de parar, veure el que fem bé i aprendre del que fem malament.

I sobretot, molta paciència… ens esperen uns dies llargs que haurem de saber aprofitar de la millor manera.

Ànims!