Consells per a negocis durant la pandèmia

A Catalunya portem tot l’estat d’alarma treballant sense parar i centrant tots els nostres esforços a ajudar que tots els nostres clients plantin cara a la crisi del coronavirus de la millor manera possible.

Som conscients que estem vivint temps complicats per a tothom, i sobretot, per a empreses que les seves vendes depenen directament del contacte humà que tan vetat està en aquest moment.

A la nostra empresa estem molt conscienciats de les dificultats econòmiques per les quals estan passant els negocis i de la gran importància que té l’aprendre a adaptar-nos a aquesta situació tan poc comuna. Reinventar-se o morir! I exactament d’això és del que volem parlar al blog d’avui.

A Crearts sempre ens hem decantat per la venda online per a tota mena de negocis. És cert que hi ha empreses que ho necessiten més que d’altres depenent del seu model de negoci, però mai està de més obrir-se camí al món online. Per molt bé que funcioni la teva empresa, estem segurs que encara podria anar millor oferint la possibilitat de comprar online. Obrir un altre canal de venda és sinònim d’expansió i creixement.

Vivim en un món digital i competitiu, en què el consumidor vol les coses fàcils i de la manera més còmoda i pràctica possible. Venent online oferireu als vostres clients productes i/o serveis adaptant-vos totalment a les seves necessitats. A més, és una manera d’arribar a un major nombre de persones i a tota mena de públics sense importar on estiguin. Desapareixen d’un plomall totes les limitacions que pot tenir el vostre negoci físic, ja que us permet treballar des de i per a qualsevol part del món. Sense oblidar una cosa molt important actualment; la venda online ens permet treballar d’una manera completament segura contra el Covid-19, ja que anul·la del tot el contacte entre el venedor i el comprador.

En aquests temps que corren en què tots ens hem vist obligats a canviar la nostra forma de treballar, no ens queda altra que adaptar-nos i plantejar-nos opcions que tal vegada no ens havíem plantejat fins ara. Ja sigui per treballar de manera segura i contribuint al fet que el virus no s’expandeixi o perquè el nostre negoci pugui sobreviure a aquesta crisi. Així que, des de Crearts, volem animar-vos a vendre online i que teniu amb nosaltres per treure el màxim partit del vostre negoci. Us convidem que visiteu les nostres oficines al carrer Montserrat 19 de Mataró. Estarem encantats de compartir amb vosaltres una tassa de cafè mentre us presentem tots els nostres serveis i estudiem quin d’ells s’adapta millor al vostre model de negoci. Volem ajudar-vos que la vostra empresa tregui el major rendiment possible per superar amb més facilitat aquesta situació que provoca tanta preocupació a nivell mundial.

—Ja disposeu de pàgina web i voleu seguir enfortint el vostre negoci? Us proposem uns consells per millorar la relació amb els vostres clients:

– Packaging personalitzat: Us oferim tota mena d’elements completament personalitzables, des de cintes o etiquetes adhesives fins a caixes.

– Targetes de fidelització: Per assegurar-vos que els vostres clients tornen a comprar, podeu posar a cada enviament dins la caixa un cupó de descompte per a una propera compra. Estarem encantats d’ajudar-vos amb el disseny i la impressió de les vostres targetes.

– Connectar Instagram Shop a la vostra botiga online: D’aquesta manera, podeu etiquetar tots els vostres productes en les publicacions que feu. Si no sabeu ni per on començar, us recomanem contractar els nostres serveis de Social Media ¡Nosaltres ens encarreguem de tot!

– La vostra web sempre actualitzada: Per no perdre ni un client, és molt important transmetre seguretat a les botigues online i que la velocitat d’aquestes sigui òptima. Amb el nostre servei de manteniment web, no tindreu de què preocupar-vos! A més, podem allotjar la vostra botiga online als nostres servidors perquè el rendiment sigui l’esperat.

Estem segurs que aquesta crisi la guanyem junts. Molt ànim a tots!